HÅNDKNYTTET ullteppe Vintage 10313, ornament, blomster - beige / grønn

Nytt produkt

tykkelsen på teppet: 5 mm

Total vekt: ca. 2,20 kg/m2

type garn: 100% ull

Flere detaljer

  fraktkostnad fra: 217,80kr
  frakt innen 48 timer
  vi sender til utlandet
  30 dager på å returnere varene
  2 års garanti
  we send cash on delivery, please contact us by email to determine the cost

6 020,36kr inkl. MVA


Advarsel: Siste vare på lager!

Dataark

MaterialeUll
FormRektangulært
MønsterBlomster

Mer informasjon

HÅNDVEVDE TEPPER

Fordyp deg i den unike verdenen av tyrkiske tepper, som er de mest utsøkte eksemplene på tradisjonelt håndverk. Hvert av de presenterte teppene er et unikt mesterverk, håndvevd med presisjon og oppmerksomhet på detaljer. De kommer fra de tyrkiske provinsene Isparta og Ladik, som er kjent for sin lange tradisjon med veving. Gjennomsnittsalderen på de presenterte teppene er 20-30 år, hvert teppe har sin egen historie, noe som gir interiøret en unik karakter, i samsvar med den nåværende vintagestilen. Antikke ulltepper vil være et unikt tillegg til ulike rom. De vil være perfekte for stuen og soverommet, men vil også være et interessant tillegg til innredningen av et kontor eller korridor.
Hver del av denne kolleksjonen er laget av 100 % ull, noe som gjør produktene ekstremt slitesterke. Tepper laget av dette naturlige råmaterialet har blitt verdsatt i århundrer for deres høye kvalitet og hygroskopiske egenskaper.

De presenterte teppene er, til tross for sin alder, i utmerket stand. Disse produktene er nøye utvalgt. Hvert teppe ble grundig rengjort, trimmet og bleket, noe som gjenopprettet sin opprinnelige glans og avslørte de fulle fargene. Takket være dette er hvert teppe i utmerket stand.

Karakteristiske trekk ved håndvevde antikke ulltepper:

- fleeceen er laget av 100% naturlig ull;
- hvert teppe er unikt, dette er nøye utvalgte produkter som kun vises i enkelteksemplarer;
- teppet har sin egen historie, og bringer en unik retro og vintage atmosfære til interiøret;
- kort fleece gjør dem enkle å ta vare på daglig.


Vi inviterer deg til å sjekke ut vår kolleksjon av antikke, håndvevde ulltepper! Hvert av de presenterte teppene kan ikke bare bli et dekorativt element, men også bringe atmosfæren og kulturen til de fjerne provinsene Isparta og Ladik til interiøret, mens de forblir i harmoni med økologi og ideen om bærekraftig utvikling.

 

Tilbehør

30 andre produkter i samme kategori:

Follow us on Facebook