BERBER teppe BJ1115 Boujaad håndvevd fra Marokko, Rombe blå / grå

Nytt produkt

tykkelsen på teppet: ca. 30 - 35 mm

Total vekt: ca. 2,0 kg/m2

type garn: 100% ull

Flere detaljer

  fraktkostnad fra: 217,80kr
  frakt innen 48 timer
  vi sender til utlandet
  30 dager på å returnere varene
  2 års garanti
  we send cash on delivery, please contact us by email to determine the cost

10 422,75kr inkl. MVA


Advarsel: Siste vare på lager!

Dataark

MaterialeUll
FormRektangulært
MønsterGeometri

Mer informasjon

Unik og eksepsjonell – Oppdag håndvevde tepper fra Marokko

Historien om teppeproduksjon i Marokko går tusenvis av år tilbake. For lokalbefolkningen var tepper ikke bare dekorative elementer, men først og fremst et kulturelt uttrykk. I dagens tid er Marokko hjem til rundt 45 forskjellige berberstammer, hver med sine unike veveteknikker, fargepaletter og mønstre.

Håndlagde marokkanske tepper er unike, unike dekorelementer, som tjener som en kilde til kunnskap om berberkultur og ekte kunstverk. Hele produksjonsprosessen foregår manuelt, og hver knute veves omhyggelig på en stående vevstol. Vevemetoder går i arv fra generasjon til generasjon i stammen, noe som resulterer i at hver marokkansk stamme har forskjellige veveteknikker, mønstre og fargepreferanser. Av respekt for tradisjoner som er gått i arv gjennom årene, gjenspeiler navnesamlingen også navnene på de marokkanske etniske gruppene som skapte dem. Hovedmaterialet som brukes til å lage disse teppene er ull, noe som sikrer at teppene er vakre, eksepsjonelt holdbare og komfortable.

Eksklusive tepper fra Marokko er et ideelt valg ikke bare for kunstentusiaster, men også for reisende og fans av unike gjenstander. Den håndlagde produksjonsprosessen garanterer at det ikke finnes et identisk teppe noe annet sted i verden.

Marokkanske BOUJAAD-tepper er laget av saueull, noe som gjør dem til eksklusive produkter av høy kvalitet. Den siste fasen av å lage BOUJAAD-tepper involverer vask og kjemming. Å gre dem 2 eller 3 ganger hjelper til med å fjerne overflødige fibre og gi haugen ønsket arrangement. Hvert stadium av skapelsen er derfor svært bevisst og tidkrevende, med metoder som er gått i arv gjennom generasjoner i tusenvis av år, perfeksjonert til perfeksjon.

Karakteristiske trekk ved marokkanske tepper:

  • Hvert teppe er håndlaget av marokkanske vevere i kun ett eksemplar. Dette gjør produktet til et unikt tillegg til interiøret og et mesterverk innen sitt felt.
  • Produsert utelukkende av ull. Dette naturlige materialet, med sin holdbarhet og spenst, sikrer tilfredshet med kjøpet i mange år.
  • Et ullteppe kan i utgangspunktet frigjøre litt støv – en naturlig egenskap ved dette materialet. Vær imidlertid trygg på at det på ingen måte er ubeleilig eller skadelig.

Bring et snev av marokkansk kultur til hjemmet ditt med disse eksepsjonelle og unike håndvevde teppene rett fra Marokko!

 

 

Tilbehør

30 andre produkter i samme kategori:

Follow us on Facebook