Kategoriar

 

Å bruke tjenestene våre innebærer å akseptere formelle spørsmål knyttet til deling og flyt av data om våre kunder. Vennligst les følgende personvernerklæring til F.H. KABIS.


F.H. KABIS respekterer fullt ut og respekterer brukeres og kunders rett til personvern og beskyttelse av personopplysninger - i samsvar med loven av 29. august 1997 "Om beskyttelse av personopplysninger" (Journal of Laws nr. 133, punkt 883). Kunder har rett til å inspisere dataene deres, korrigere dem og be om opphør av bruken til formål knyttet til gjennomføringen av kontrakten. Dataene er også beskyttet i henhold til "Lov om levering av tjenester med elektroniske midler (Journal of Laws No. 133, item 1204)".

Kundedata vi samler inn:

Data samlet inn under registrering:
Ved registrering av kunder, vennligst oppgi slike opplysninger som: navn og etternavn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og passord som kunden har til hensikt å bruke.

Data samlet inn under kjøpstransaksjonen:
Nødvendig for å foreta en transaksjon i butikken www.chodniki.com er levering av person-, adresse- og teleinformasjonsdata: navn, etternavn, adresse, telefonnummer og data om betalingsform, f.eks. kredittkorttype, kredittkortnummer, utløpsdato, nummer CVV.

Data som samles inn automatisk:
Når du besøker nettstedet vårt, samles data automatisk inn: for eksempel IP-adresse, domenenavn, nettlesertype, operativsystemtype, etc.

Data samlet inn under kontakt:
Ved kontakt med www.chodniki.com-butikken via nettsiden, telefon, e-post osv. overføres personopplysninger, for eksempel navn, etternavn, e-postadresse osv.

Alle innhentede personopplysninger er beskyttet og brukes kun til informasjons- og markedsføringsformål, for formålene til www.chodniki.com-butikken i samsvar med personopplysningsloven av 29. august 1997 (Journal of Laws nr. 133, punkt 883) .

Bruk av kundedata:
F.H. KABIS selger eller overfører ikke data til tredjeparter på noen måte. Data som samles inn under registreringen vil kun brukes til å muliggjøre pålogging og bruk av systemet vårt. Kunderegistrering er nødvendig for å foreta et kjøp.

Kundedata innhentet under transaksjonen brukes til oppgjør, pengeflyt og forsendelse av varer til kunden. For dette formålet kan dataene overføres til et selskap som støtter betalingstransaksjoner for å belaste kundens kredittkort. Dette selskapet vil ikke bruke disse dataene til andre formål. Oppgi disse dataene er obligatorisk for å foreta et kjøp. Adressedata gis til budfirmaet, som bruker dem kun for å videresende og levere pakken.

Data som samles inn automatisk kan brukes til å analysere brukeratferd på nettstedet vårt, samle inn demografiske data om brukerne våre eller til å tilpasse innholdet på nettsidene våre. Disse dataene samles inn automatisk om hver bruker.

Data som samles inn i løpet av korrespondanse mellom klienten og nettstedet vårt vil kun brukes til å svare på henvendelser.

Ved tilsyn fra Generaltilsynet for personvern kan kundedata bli gjort tilgjengelig for de ansatte i tilsynet i henhold til personopplysningsloven.

I tilfelle brudd på regelverket på nettstedet vårt, brudd på loven, eller når det vil være lovpålagt, kan vi utlevere kundedata til rettslige myndigheter.


Måter å kontakte kunder på:

Etter å ha gjennomført kjøpstransaksjonen for varene har F.H. KABIS bruker e-postkontakt for informasjon om bestillingens forløp og for ytterligere ordninger vedrørende transaksjonen. Viktig informasjon og ordninger løses av selskapet på telefon.

Hvis kunden bruker nyhetsbrevet til butikken www.chodniki.com, vil han motta meldinger med nyheter relatert til aktivitetene til nettbutikken på e-post.


Spørsmålet om å endre person- og adressedata:
Etter å ha logget inn i systemet kan du gjøre endringer eller slette dine personopplysninger som ble samlet inn under registreringen og brukt til å logge inn i systemet og sende nyhetsbrevet. Dataene som brukes for kjøpstransaksjonen kan ikke endres eller slettes, da de er en del av regningen eller fakturaen.

Data som samles inn automatisk kan ikke endres eller slettes.

Bruk av informasjonskapsler ("informasjonskapsler"):
Nettstedet www.chodniki.com kan bruke informasjonskapsler for å identifisere kundens nettleser når du bruker nettstedet vårt. Informasjonskapsler inneholder ingen personopplysninger, de er ufarlige for datamaskinen, brukeren og hans personlige data. Betingelsen for at informasjonskapsler skal fungere er at de godtas av nettleseren.

Sikring av klientens personopplysninger:
Kommunikasjon mellom serveren og klientens datamaskin skjer ved hjelp av SSL (Secure Socket Layer) protokollen, og våre databaser er beskyttet mot tredjeparts tilgang.

Pry policy endringer


Follow us on Facebook