Ullteppe SUPERIOR KIRMAN orientalsk, cognac, beige

Nytt produkt

DYWILAN

tykkelsen på teppet: 8 mm

Total vekt: ca. 3,70 kg/m2

type garn: 100% Ull New Zealand

opprinnelseslog: Polen

 

   

 

 

 

Flere detaljer

  fraktkostnad fra: 217,80kr
  frakt innen 48 timer
  vi sender til utlandet
  30 dager på å returnere varene
  2 års garanti
  we send cash on delivery, please contact us by email to determine the cost

5 088,53kr inkl. MVA


Advarsel: Siste vare på lager!

Dataark

MaterialeUll
FormRektangulært
MønsterUlike mønstre

Mer informasjon

SUPERIOR ulltepper - klassikere i en luksuriøs utgave


Vintage go retro-stiler tar hjertene til millioner av mennesker rundt om i verden med storm. Klassiske, tidløse mønstre kombinert med elegante farger understreker det unike ved ethvert interiør.
SUPERIOR ullteppekolleksjonen er en hyllest til klassiske mønstre. Vakre rosetter vil perfekt kombineres med tremøbler, og skaper et arrangement i en klassisk stil. Stuen eller soverommet vil bli et kongelig sted, fullt av luksus.
SUPERIOR tepper er laget av 100 % ull. Det er et helt naturlig og slitesterkt materiale. Ulltepper beholder sitt vakre utseende i mange år. Til sammenligning viser syntetiske tepper allerede tegn til bruk etter noen år eller måneder. For en relativt høyere pris har vi en makeløs høyere kvalitet for lengre levetid på teppet.
Det som skiller ulltepper fra andre produkter er det faktum at de kan plasseres i nærheten av peisen. Den naturlige egenskapen til ull er at den ikke brenner, men bare smelter når den utsettes for svært høye temperaturer. Dette betyr at glødende kull som faller på et ullteppe ikke vil forårsake brann.

Karakteristiske trekk ved SUPERIOR teppet:

- Laget av 100 % naturlig ull - et mykt materiale som er behagelig å ta på;
- Elegante go vakre farger kombinert med et vintagemønster vil bringe mye eleganse go luksus til ethvert interiør;
- Den har OEKO-TEX-sertifikatet, som garanterer en sammensetning som er trygg for miljøet gå folk;
- Den høyeste kvaliteten kombinert med høy motstand av materialet går sin fleksibilitet gjør dette produktet til en vakker dekorasjon i mange år;
- Et teppe laget av ull kan støve litt i begynnelsen - dette er en naturlig egenskap ved dette materialet. Vi forsikrer deg imidlertid om at det ikke på noen måte er plagsomt eller skadelig.

Når du velger et SUPERIOR teppe, er det også verdt å huske på at ull absorberer flytende smuss. Selv om dette teppet til stuen vil være den perfekte løsningen, fungerer det kanskje ikke på kjøkkenet.
Dette endrer imidlertid ikke på at ulltepper er det beste valget hvis vi ønsker å introdusere varme, mye komfort går litt luksus inn i interiøret.


Hvis du elsker vintage stil akkurat som oss, vil du garantert elske SUPERIOR tepper!

 

 

Tilbehør

30 andre produkter i samme kategori:

Follow us on Facebook