NEPAL 2100 sirkel sand, beige teppe - ull, dobbeltsidig, naturlig

Nytt produkt

tykkelsen på teppet: 18 mm

Total vekt: ca. 2,0 kg/m2

type garn: 100% naturlig ull

 

   

Flere detaljer

  fraktkostnad fra: 217,80kr
  frakt innen 48 timer
  vi sender til utlandet
  30 dager på å returnere varene
  2 års garanti
  we send cash on delivery, please contact us by email to determine the cost

661,80kr inkl. MVA


Dataark

MaterialeUll
FormRund
MønsterUlike mønstre

Mer informasjon

NEPAL teppekolleksjonen er en hyllest til naturen og håndverkstradisjoner.

Hvert teppe i denne kolleksjonen er et unikt produkt, helt håndlaget av råvarer av høyeste kvalitet. Denne uvanlige kombinasjonen av New Zealand ull og tradisjonell veving på vev gir disse teppene en unik karakter.

Hovedfordelen med NEPAL-kolleksjonen er bruken av 100 % New Zealand ull, som garanterer ikke bare holdbarhet, men også enestående mykhet og eksepsjonell kvalitet. Hvert teppe i denne kolleksjonen er laget med tradisjonell veving på vevstoler, noe som betyr at de ikke er masseprodusert, men individuelt laget av dyktige håndverkere. Denne håndlagde prosessen gir teppene en unik karakter, noe som gjør hvert enkelt unikt.

En praktisk løsning er teppets tosidige natur, som forlenger levetiden. Kolleksjonens rustikke karakter passer perfekt inn i ulike interiører og tilfører varme og hygge. Disse teppene er perfekte for stuen, soverommet eller gangen, og gir rommene et unikt og elegant utseende med en for tiden moteriktig retro-stemning. Det er også verdt å understreke at ullen som brukes til å lage NEPAL-tepper har naturlige anti-allergiske og hygroskopiske egenskaper og er lett å holde ren. Det er et økologisk valg for de som verdsetter ikke bare estetikk, men også bryr seg om miljøet.

Karakteristiske trekk ved NEPAL-samlingen:

- naturlige farger av ull, fra delikat beige til mettet brun;
- bruk av 100 % naturlig New Zealand-ull;
- ha et OEKO-Tex-sertifikat som beviser at de er trygge for brukere og miljøet;
- kan brukes med gulvvarme.


NEPAL-kolleksjonen er ikke bare tepper - den er et uttrykk for lidenskap, tradisjon og omsorg for naturlig skjønnhet som kan bringes inn i våre hjem.

 

Tilbehør

30 andre produkter i samme kategori:

Follow us on Facebook