HERIZ A0985A teppe Orientalsk, ramme burgunder - bambusgarn, eksklusivt, stilig

Nytt produkt

tykkelsen på teppet: 7 mm (+/-)

Total vekt: ca. 3,30 kg/m2

type garn: bambus garn

teppethet: 168.000 poeng/m2

▪ produsent: Dywany Łuszczów

Flere detaljer

  fraktkostnad fra: 217,80kr
  frakt innen 48 timer
  vi sender til utlandet
  30 dager på å returnere varene
  2 års garanti
  we send cash on delivery, please contact us by email to determine the cost

7 481,18kr inkl. MVA


Advarsel: Siste vare på lager!

Dataark

MaterialePoliester + Akryl
FormRektangulært
MønsterUlike mønstre

Mer informasjon

Bambustepper – Luksus for hjemmet ditt

Bambusfibre er det beste miljøvennlige materialet kjent for menneskeheten for øyeblikket. Bambus er en plante som krever betydelig mindre vann for å vokse, absorberer fem ganger mer karbondioksid og produserer 35 % mer oksygen enn tilsvarende tekstilplanter, som for eksempel bomull. Dette materialet er også usedvanlig mykt, slitesterkt og fremmer bærekraftig utvikling på grunn av sin miljøvennlige opprinnelse.

Bambustepper vil utvilsomt appellere til både øko-entusiaster og elskere av luksuriøse løsninger. Dette er fordi det er et materiale som ikke er lett å få tak i under våre forhold. Den må reise langt og gjennomgå en rekke inspeksjoner for endelig å glede øyet som interiørelement.

Prosessen med å skaffe bambusgarn ved hjelp av Lyocell-metoden er heller ikke den enkleste. Den består av mange tidkrevende stadier. Først brytes bambusen ned og det lages masse, som deretter vaskes, filtreres mange ganger og føres gjennom dyser som danner svært lange fibre. Etter påfølgende vaskeprosesser tørkes disse fibrene og kjemmes til individuelle tråder, som etter passende kutting kan skape et teppe.

Tepper fra HERIZ-kolleksjonen kombinerer klassiske, tidløse mønstre og vakre farger. Takket være dette vil disse bambusteppene passe perfekt inn i nesten enhver interiørstil. Bambus er en unik fiber ikke bare på grunn av sin opprinnelse, men også sin holdbarhet. Det er et meget slitesterkt materiale, som gjør teppet perfekt til selv de mest intensivt brukte rommene i huset.

Kjennetegn på HERIZ Collection Tepper:

  • Vakker fargepalett og tidløse mønstre: kombinasjonen av fantastiske farger og klassisk design vil gi rommene dine en unik stil som ikke vil gå av moten på mange år;
  • Laget av 100 % bambusfibre: Et fullstendig miljøvennlig materiale som er motstandsdyktig mot alle typer skader og bulker. Det er også et av de mest edle materialene som brukes i tekstilproduksjon;
  • Naturlig, silkeaktig glans: Bambusfibre har en naturlig, silkeaktig glans som gir tepper et luksuriøst og elegant utseende;
  • Naturlig motstandsdyktig mot støvmidd og mugg: dette gjør dem til et ideelt valg for allergikere og barn;
  • Lett å holde rene: bambustepper er veldig enkle å vedlikeholde takket være deres motstand mot flekker og støv;
  • Egnet for gulvvarme: de fungerer perfekt med gulvvarmesystemer.

Ved å velge et luksuriøst bambusteppe, investerer du i et produkt som kombinerer skjønnhet med funksjonalitet, og som også støtter bærekraftig utvikling. Det er et utmerket alternativ for de som ønsker å legge til et snev av luksus til interiøret mens de tar vare på miljøet.

Tilbehør

30 andre produkter i samme kategori:

Follow us on Facebook