Vasker Teppe MOOD 71151100 moderne - grå

Nytt produkt

tykkelsen på teppet: 20 mm

Total vekt: ca. 2,30 kg/m2

type garn: 100% polypropylen

▪ teppet kan vaskes i maskin

muligheten til å fritt kutte teppet på egen hånd uten å slite

Flere detaljer

  fraktkostnad fra: 217,80kr
  frakt innen 48 timer
  vi sender til utlandet
  30 dager på å returnere varene
  2 års garanti
  we send cash on delivery, please contact us by email to determine the cost

263,39kr inkl. MVA


Dataark

MaterialePolypropylen
FormRektangulært
MønsterUten mønster

Mer informasjon

Tepper som er perfekte for vask - en flott løsning for ethvert interiør.


MOOD tepper er en vakker gå veldig praktisk komplement til ethvert interiør. Det er en perfekt løsning for alle rom med høyere nivåer av smuss, f.eks. i gangen eller kjøkkenet.
Smuss fra skitne sko, mat eller kjæledyr kan fjernes veldig enkelt – ved å vaske teppet i vaskemaskinen. En ekstra fordel er muligheten for etterfølgende tørking i tørketrommel. Selv etter mange vask mister ikke teppet sin myke struktur, så du kan nyte funksjonaliteten og det vakre utseendet i svært lang tid.
Teppet er laget av 100 % polypropylen, som tillater fullstendig resirkulering, og filtens bunnlag vil fungere perfekt på alle typer gulv.
En veldig interessant løsning er også muligheten for å kutte teppet i hvilken som helst form uten frykt for å skade teppet eller frynse kantene.

Tepper som kan vaskes i vaskemaskin er et godt valg for folk som ønsker å kombinere estetisk utseende med upåklagelig renslighet. Den enkle rengjøringen sparer tid, som kan brukes på mange andre, mer behagelige måter.

Leter du etter et produkt som vil være en vakker go praktisk dekorasjon i ditt interiør? Husk å sjekke ut teppene fra MOOD-kolleksjonen!

 

Tilbehør

30 andre produkter i samme kategori:

Follow us on Facebook