Flokati ULL sirkel

Nytt produkt

tykkelsen på teppet:+/- 40 mm

type garn: 100% ull

opprinnelseslog: Hellas

Flere detaljer

  fraktkostnad fra: 217,80kr
  frakt innen 48 timer
  vi sender til utlandet
  30 dager på å returnere varene
  2 års garanti
  we send cash on delivery, please contact us by email to determine the cost

398,41kr inkl. MVA


Dataark

MaterialeUll
FormRund
MønsterUten mønster

Mer informasjon

Flokati er tradisjonelle greske tekstiler ... myke tepper og sengetepper som har vært kjent i middelhavslgoene i årevis. I dag er det ingenting i veien for at disse unike produktene dukker opp i interiøret ditt.
I vår nettbutikk, spesielt for våre kunder, har vi utarbeidet en unik ullflockette, et sengeteppe, en naturlig hvit og grå pledd.
Vi oppfordrer deg allerede til å kjøpe disse produktene, fordi det er veldig vanskelig å ignorere dem.
Hvorfor er det verdt å velge vår ullflokati?
Eksemplaret du kan kjøpe er et helt nytt produkt og laget av best mulig ull, noe som sikrer lang levetid og stor brukskomfort.
Flokati kan ordnes i form av et teppe, men det er også et flott deksel til seng, lenestol eller sofa. Bruken av et sengeteppe er ikke bare en flott dekorasjon, men også en god beskyttelse for en seng eller lenestol mot overdreven støvansamling på overflaten.
Den høye kvaliteten, den gode brukerkomforten og den vakre finishen til denne modellen har den ekstra fordelen av praktisk talt problemfri rengjøring. For omsorgen som tilbys av vår flokati-butikk, er alt du trenger en støvsuger eller en lett fuktet klut.
Teppet er tilgjengelig i form av et rektangel og en sirkel i to fargevarianter - hvitt og grått, så det vil være et perfekt supplement til både tradisjonelle og moderne rom. Vi oppfordrer deg til å kjøpe.

3 andre produkter i samme kategori:

Kundar som har handla dette produktet kjøpte også:

Follow us on Facebook