Kategoriar

tepper.eu tilbyr et utvalg av mange betalingsmetoder.


Kontantbetaling ved levering

Du betaler for bestillingen direkte til kureren ved mottak av varene. Vær oppmerksom på korrekt skrevet leveringsadresse og riktigheten av telefonnummeret som er oppgitt. Forbered det trukket beløp - kureren er ikke forpliktet til å levere endringen. Velger du å sende med DPD etterkrav, har du mulighet til å betale med kort til budet ved mottak av varene.

bankoverføring

Etter at du har lagt inn din bestilling vil du motta en bekreftelse på e-post fra oss, samt overføringsdetaljer og kontonummer. Så snart vi har kreditert betalingen din, vil vi begynne å behandle bestillingen.

PayPal eller kort

Du vil bli omdirigert direkte til PayPal. Hvis du er Paypal-kunde, kan du logge inn på systemet og bekrefte betalingen. Hvis du ennå ikke er PayPal-kunde, kan du logge på som gjest eller opprette en ny konto. Ordrebehandlingen starter så snart betalingen er kreditert oss – det tar vanligvis noen minutter.
PayPal, den pålitelige lederen innen nettbetalinger, som hjelper kjøpere og selgere til å sende og motta penger på nettet. PayPal har over 100 millioner medlemskontoer i 190 land og regioner. Det er akseptert av selgere over hele verden, både på og utenfor eBay. PayPal hjelper til med å beskytte kredittkortinformasjonen din ved å dra nytte av bransjens sikkerhets- og svindelforebyggingssystemer. Når du bruker PayPal, deles ikke dine økonomiske detaljer med selgeren.

Hvorfor bruke PayPal?
- Foreta en betaling eller send penger via PayPal - det er gratis
- Kjøp og betal enkelt mens du beholder opplysningene dine i PayPal
– PayPal aksepteres av millioner av selskaper over hele verden

Betal senere med Klarna.

Millioner av kunnskapsrike shoppere har allerede valgt Klarna når de handler hos favorittforhandlerne. Prøv før du kjøper og betaler i sin helhet opptil 30 dager senere, eller del opp kostnaden i 3 rentefrie månedlige avdrag.

Betal i 3 rater

Fordel kjøpet i 3 rentefrie avdrag. Den første betalingen gjøres ved kjøpet, med gjenværende avdrag planlagt automatisk hver 30. dag.

Betal innen 30 dager

Gjør ditt kjøp i dag slik at du kan prøve før du kjøper. Betal kun for det du beholder. Betal inntil 30 dager senere. Ingen interesse. Ingen gebyrer. Ingen innvirkning på kredittscore.

Kjøp nå, betal senere

Å betale etter levering lar deg prøve før du kjøper og er den enkleste måten å handle på nett. Fullfør betalingen i sin helhet etter kjøpet uten ekstra kostnad. Du kan rapportere returer direkte i Klarnappen og betale kun for varene du beholder.

Inngangspenger

For produkter med forlenget leveringstid - produsert eller importert etter kundens uttrykkelige forespørsel og i henhold til dennes spesifikasjon, krever vi en førstegangsbetaling ved valg av betaling ved levering. Du kan kun betale den første betalingen via bankoverføring, og resten av beløpet før forsendelse eller til kureren ved mottak av varene.


Follow us on Facebook