Teppe akryl ELITRA 6656 Abstraksjon vintage grå / elfenben

Nytt produkt

tykkelsen på teppet: 12 mm

Total vekt: ca. 2,5 kg/m2

type garn: 100% akryl

Flere detaljer

  fraktkostnad fra: 217,80kr
  frakt innen 48 timer
  vi sender til utlandet
  30 dager på å returnere varene
  2 års garanti
  we send cash on delivery, please contact us by email to determine the cost

1 792,83kr inkl. MVA


Advarsel: Siste vare på lager!

Dataark

MaterialeAkryl
FormRektangulært
MønsterUlike mønstre

Mer informasjon

Vakre og elegante - akryltepper fra ELITRA-kolleksjonen

Før du velger det perfekte teppet til interiøret, stiller alle mange spørsmål. Hvilket teppe bør du velge for å holde det vakkert i mange år? Hvilket produkt vil være best for folk som lider av allergi? Hvilket produkt kombinerer høy kvalitet og vakkert design? Svaret på alle disse spørsmålene er bare ett - akrylteppe fra ELITRA-kolleksjonen.

ELITRA-kolleksjonen av moderne tepper ble laget for å introdusere et snev av eleganse, stil og prestisje selv i et beskjedent rom. Delikate, veldig fasjonable mønstre vil gi ethvert interiør en ny karakter. Akryl, som et av de beste materialene, garanterer at tilfredshet med kvaliteten på utførelse og vakker design vil glede både husstandsmedlemmer og gjester.

Et akrylteppe er også den beste løsningen for allergikere. Syntetisk akrylbust gjør ikke sensibilisering og forhindrer støvansamling. De tettvevde fibrene er ekstremt enkle å rengjøre. Det som også er veldig viktig ved allergi, den naturlige egenskapen til akryl er at den ikke utvikler støvmidd, bakterier, mugg eller sopp.

Karakteristiske trekk ved ELITRA akryltepper:

  • Dempede farger vil perfekt understreke interiørets moderne karakter og introdusere et notat av eleganse;
  • Fargen på akrylfibre er motstandsdyktig mot falming selv når de utsettes for sollys - teppet kan plasseres hvor som helst i huset, også nær vinduet;
  • Akryl som brukes i produksjonen har anti-elektrostatiske egenskaper - så det er veldig behagelig å gå på den barbeint eller ha på seg sokker;
  • Høy kvalitet kombinert med høy motstand av materialet og dets fleksibilitet gjør dette produktet til en vakker dekorasjon i mange år;
  • De fungerer også utmerket når du bruker gulvvarme - de holder varmen lenger;
  • Alle tepper fra denne kolleksjonen er merket med OEKO-TEX-sertifikatet, som garanterer en sikker sammensetning;
  • Akryltepper kan støve litt i begynnelsen - dette er en naturlig egenskap ved dette materialet. Vi forsikrer deg imidlertid om at det ikke på noen måte er plagsomt eller skadelig.

Gjør interiøret ditt vakkert og elegant i årevis! Akryltepper er en kombinasjon av høykvalitets utførelse, vakre mønstre og sikker bruk.

Vi ble forelsket i akryltepper fra ELITRA-kolleksjonen. Sjekk hvor vakre de vil se ut i hjemmet ditt!

 

Tilbehør

30 andre produkter i samme kategori:

Follow us on Facebook