Moderne GLOSS Teppe, Løper 6776 85 stilig, ramme, gresk svart / elfenben

Nytt produkt

tykkelsen på teppet: 12 mm

Total vekt: ca. 2,70 kg/m2

type garn: Polypropylene + Polyester Shrink

▪ produsent: Dywany Łuszczów

Flere detaljer

  fraktkostnad fra: 217,80kr
  frakt innen 48 timer
  vi sender til utlandet
  30 dager på å returnere varene
  2 års garanti
  we send cash on delivery, please contact us by email to determine the cost

398,41kr inkl. MVA


Dataark

MaterialePolypropylen + Polyester Shrink
FormRektangulært
MønsterUlike mønstre

Mer informasjon

Bytt gangen din takket være moderne løper fra GLOSS-kolleksjonen


Tepper er elementer av innredning som kan endre interiøret. De gir mye varme og komfort til rommet deres. Stuen eller soverommet blir umiddelbart koseligere, gå inn i en unik atmosfære. Hva om denne fantastiske brukskomforten også ble flyttet til korridoren eller hallen ved å bruke en løper? Det er verdt å huske ca. disse rommene, fordi de vanligvis er de første vi kommer i kontakt med når vi går inn i huset.
GLOSS runners-kolleksjonen ble laget for entusiaster av moderne løsninger for folk som gjerne vil bryte de klassiske mønstrene litt. Moderne mønstre kombinert med uttrykksfulle, men klassiske farger vil endre interiøret fullstendig.
Løpere, bortsett fra mange estetiske fordeler, er også et veldig praktisk element i innredningen. Brukt i gangen eller korridoren stopper de skitt fra sko, som ikke lenger sprer seg i hele huset. De kan også brukes på kjøkkenet, og gir deg en behagelig opplevelse under føttene.
Rengjøring av løperen er raskt og enkelt. De syntetiske materialene som brukes i produksjonen krever ingen spesiell pleie. Regelmessig støvsuging er nok for større flekker, en fuktig klut.

Karakteristiske trekk ved GLOSS-løpere:

- Kombinasjonen av hvit go grey med det tidløse motivet til den greske nøkkelen vil vakkert komplementere klassisk interiør, og introdusere et snev av modernitet, uten å ta bort elegance go chic;
- Tre typer garn ble brukt til produksjon: polypropylen, krympe polyester go skinnende polyester. De er veldig slitesterke og behagelige å ta på materialer;
- Løpere er tilgjengelige i bredder fra 60 cm til 80 cm gå lengder fra 200 cm til 300 cm, slik at du enkelt kan velge det perfekte produktet for et gitt interiør;
- Løperen er OEKO-TEX-sertifisert, noe som garanterer sikker sammensetning for både folk går miljøet;
- Syntetiske tepper go tepper er egnet for folk med allergi gå barn;
- GLOSS-kolleksjonen ble også produsert i form av et rektangel gå en sirkel. Dette betyr at du kan velge et produkt fra samme kolleksjon for nesten alle rom i huset;
- Kombinasjonen av style go-funksjonalitet - dette er de viktigste egenskapene til GLOSS tepper. De gjør dem elsket ikke bare av entusiaster av moderne design, men også folk som ikke vil bruke flere timer om dagen på å rengjøre.
 
Vil du raskt gå enkelt introdusere eleganse i korridoren eller gangen din og understreke den moderne karakteren? GLOSS runner-kolleksjonen vil være perfekt for denne oppgaven!

Tilbehør

30 andre produkter i samme kategori:

Kundar som har handla dette produktet kjøpte også:

Follow us on Facebook