Teppe akryl VALS 8126 Мермер beige / elfenben

Nytt produkt

tykkelsen på teppet: 13 mm

Total vekt: ca. 3,0 kg/m2

type garn: 100% akryl

Flere detaljer

  fraktkostnad fra: 217,80kr
  frakt innen 48 timer
  vi sender til utlandet
  30 dager på å returnere varene
  2 års garanti
  we send cash on delivery, please contact us by email to determine the cost

597,61kr inkl. MVA


Advarsel: Siste vare på lager!

Dataark

MaterialeAkryl
FormRektangulært
MønsterUlike mønstre

Mer informasjon

VALS akryltepper - den perfekte løsningen for fans av eleganse

Før vi velger det perfekte teppet til våre hus, stiller vi ofte mange spørsmål. Hvilket teppe bør du velge for å holde det vakkert i mange år? Hvilket produkt vil være best for folk som lider av allergi? Hvilket produkt kombinerer høy kvalitet og vakkert design? Det er bare ett svar på alle disse spørsmålene - VALS akrylteppe.

ACRYL VALS-kolleksjonen ble laget for å introdusere et snev av eleganse, stil og prestisje selv i et beskjedent rom. Vakre mønstre og farger kan nytes av husstandsmedlemmene i mange år. Alt dette skyldes det faktum at akryl er et av de beste og mest motstandsdyktige materialene som et teppe kan lages av.

Et akrylteppe er også den beste løsningen for allergikere. Syntetisk akrylbust forårsaker ikke allergier. Tette bust absorberer ikke støv inni. Som et resultat forblir det på det øverste laget av teppet, og støvsuging er nok til å opprettholde upåklagelig renslighet. Det er også viktig ved allergier, at midd, bakterier, mugg og sopp ikke vokser i akrylfibre.

Karakteristiske trekk ved VALS akryltepper:

• Dempede farger understreker perfekt elegansen til ethvert interiør;

• Fargen på akrylfibre er motstandsdyktig mot falming selv når de utsettes for sollys - teppet kan plasseres hvor som helst i huset, også nær vinduet;

• Høy kvalitet kombinert med høy motstand av materialet og dets fleksibilitet gjør dette produktet til en vakker dekorasjon i mange år;

• Alle tepper fra kolleksjonen er merket med OEKO-TEX-sertifikatet, som garanterer en sikker sammensetning;

• Akryltepper kan støve litt i begynnelsen - dette er en naturlig egenskap ved dette materialet. Vi forsikrer deg imidlertid om at det ikke på noen måte er plagsomt eller skadelig.

 

Sjekk hvordan et akrylteppe fra VALS-kolleksjonen vil forandre hjemmet ditt!

 

Tilbehør

30 andre produkter i samme kategori:

Follow us on Facebook